Açıklama

Bundan yaklaşık 2 ay önce, İçimdeki Kaktüs adlı kitabımın Tara Kitap Yayınevi’nden  çıktığını muştulamış, sevincimi paylaşmıştım.

Duygularım sadece “sevinç” ile sınırlı olmadığından, “mutluluk, endişe, heyecan, korku, şaşkınlık, hüzün, gurur, mahcubiyet, tedirginlik ve coşku” hislerimi de ayrıca not düşmüştüm.

Kitabın ilk baskısının; 1 hafta gibi uçuk bir sürede tükenmesi yetmezmiş gibi, şu sıralar 2. baskının bitmesine de sayılı adet kaldığı haberi geldi.

Şimdi vereceğim bilgiyi paylaşmak genelde ayıp karşılanır. Ama bunu söylememek, kitabı alan yüzlerce insana haksızlık olacaktır:

Satılan tüm kitapların yazar gelirinin KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) bağışı tamamlandı.

Başlarda, elimde olmayan sebeplerden ötürü; yalnızca Tara Kitap internet sayfası üzerinden yapılacak alımlar için geçerliydi bu bağış. Ancak Tara Kitap ne yaptı etti, D&R, Idefix ve Kidega satışlarındaki yazar gelirini de KAÇUV’a bağışlamanın bir yolunu buldu.

Şükürler saymakla bitmez. Ne kadar yazarsam yazayım; yanımda duran, vesile olan, kitabı alan, okuyan, destekleyen ve beni uçuran kişilere teşekkürlerimi eksiksiz ifade edemem.

Sağ olun.

Var olun.

www.tarakitap.com

www.dr.com.tr

www.idefix.com

www.kidega.com

 

 

12 Yorum

Filed under içimden geldiği gibi

12 responses to “Açıklama

  1. Umutları yeşertiyorsunuz,
    Geleceğe ışık oluyorsunuz.

    Asıl biz teşekkür ederiz. Teşekkürler.

    Liked by 1 kişi

  2. Ecren BAŞKURT

    Ne mutlu size🌸

    Liked by 1 kişi

  3. Semra Türkmen

    Alkış, alkış,alkış ve de bitmeyecek alkışşşlaaaarla….
    Zeynep’ çiğim , canım, ne düşünüyorum biliyor musun, Türkiye’ mizin insanlarının yarısı ” SEN” gibi olsaydı, sadece yüzde yirmisi bile senin gibi olabilseydi, inan ki çehremiz çook başka olurdu, bunu tüm inancımla söylüyorum.. Özün müthiş, kaleminin gücü tartışılmaz, ama varlığın, o naif heyecanın, bu doğallığın emsalsiz…Seni doya doya sevesi geliyor insanın, ne kadar sevse de doyamaz ama kesinlikle…İyi ki varsın Zeynep’ ciğim , iyi ki, tüm iç sorgulamaların , hesaplaşmaların:)), kısaca ne yaşıyor , ne kurguluyor , ne ortaya koyuyorsan devam, aynen böyle, bu şekilde devam..
    Bunları planlayarak demiyorum, seni okurken , dediğini dinlerken senin bende oluşturdukların bunlar, yani bu dışa vuruşum da senin eserin:)))
    Daha geniş kitlelere de ulaşacak ve her ulaştığını fethedeceksin, nokta :))

    Liked by 1 kişi

  4. Ne güzel sözler bunlar, teşekkür ederim. “Geleceğe ışık olmak” biraz iddialı geldi, ama pek de hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim:)
    Sağ olun!

    Liked by 1 kişi

  5. Teşekkür ederim 🙂 Galiba mutluluk dediğimiz soyut kavram, böyle olaylar neticesinde oluşuyor. Çok tasarruflu kullanmak icap ediyor kendisini, zira kaybolmaya pek meyilli.
    Sevgiler.

    Liked by 1 kişi

  6. Şimdi ben bunları sakince okuyor ve yanıt veriyor gibi gözüküyorum ya, içim nasıl fokur fokur kaynıyor, anlatamam!
    Bu sözleri duymayı hak ettiğim için şanslıyım galiba…Hayat güzel mi acaba? Acaba beynimin içindeki her şeyi tüm çıplaklığıyla döksem ortaya, yine “doya doya” sevmek ister misiniz beni? İnsanın kendisini tanıması, sevmesi zor. Belki de kendimi sevmek için yazıyorum, kurguluyorum, bilemiyorum ki..O kadar çok soru ve sorgu var ki aklımda. Çok zekadan falan değil bence, aksine birçok şeyi algılayamamaktan olabilir.

    Size cevap yazayım derken, konudan fena saptım:) Çok çok çok teşekkür ediyorum…Ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten. Yazdıklarımın size dokunması beni çok mutlu ediyor.
    SAĞ OLUN
    VAR OLUN!

    Liked by 1 kişi

  7. Harika bir haber bu. Tebrik ederim. Nice güzel başarılara imza atmanız dileğiyle🙏👏

    Liked by 1 kişi

  8. Ne güzel böyle coşkulu tepkiler almak, çok teşekkür ederim tebrik ve güzel dileklerinize. 🙂
    Bilmukabele.
    Sevgiler.

    Beğen

  9. Dayanamayıp ben de Tara Kitaptan ısmarladım kitabını sevgili Zeynep. Eminim yazılarını okuduğum coşkuyla bitireceğim kitabını da.

    Başarılar diliyor, yüreğine ve kalemine kuvvet diyorum. ❤

    Liked by 1 kişi

  10. Hem güzel sözleriniz, hem de kitabı aldığınız için çok teşekkür ediyorum, mutlu oldum!
    Keyifle okumanızı temenni ediyorum.
    Sevgiler!

    Liked by 1 kişi

  11. Hemen sipariş veriyorum ve en kısa zamanda imzalatmak için size gönderiyorum 😊 isterim ki yaptığınız o muhteşem yardımlaşma ışığına bende bir mum yakayım.

    Liked by 1 kişi

  12. Seve seve, çok memnun olarak imzalarım. Sizin gibi düşünceli insanlar ile etkileşime girmek, bu işin kaymak tarafı. Çok Teşekkürler.. Güzel günler..

    Beğen

Yorumunuz için teşekkürler...